Menigheten har barnegudstjeneste hver søndag kl. 16:30 med Vineyard Kids i grupper:

Cubbies: 3 år-1. klasse

Sparks og steps: 2.-8. klasse

Det blir mulighet for foreldre å få en kopp kaffe mens barna er på barnegudstjensten

Cafe med gratis kaffi og kaker mellom barne og kveldsgudstjensten kl. 1730

Kveldsgudstjenste kl. 18:00 hver søndag med tale, lovsang og forbønn. Film for barna vil bli vist i cafeen

Les mer

Hver torsdag samles vi på Vineyard til bønn for byen, for hverandre og for alt vi måtte ha på hjertet. Du er hjertelig velkommen til en fin stund sammen til oppbyggelse, støtte og styrke. 

Les mer

Hjerterommet er et gratis tilbud til deg som av ulike grunner er i en vanskelig økonomisk situasjon. Vi deler ut tøy som er pent brukt eller nytt og alltid av god kvalitet. Vi har alle vår historie. Hos oss vil du bli møtt med respekt og åpenhet. Du skal alltid kunne gå fra oss med verdighet!

Les mer

Flere fredager i måneden går vi ut på gata i Kristiansand for å kunne være en velsignelse og glede for byen. Vi begynner på Vineyard med god tid til bønn og lovsang, før vi går ut på byen for å dele ut kaffe og kake, samt å snakke med og be for de som måtte ønske det. Alle er hjertelig velkommen

Les mer

Går du i 4.klasse eller oppover? Da er du hjertelig velkommen på Steps! Et spennende opplegg for tweens i Vineyard. Her finner vi på mye spennende og gøy. Se kalender for oppdaterte datoer

Les mer

Fellesskap er utrolig viktig og i Vineyard har vi flere husgrupper og vi er sikker på at vi kan finne en som kan passe perfekt for deg. Husgruppene møtes normalt på tirsdager eller onsdager.

Les mer

Det nyeste i Kristiansand Vineyard: Action! Dette er et utrolig spennende og tøft opplegg for unge gutter. Her kan man være med på blant annet fisking, rappellering og mye mer, med stort fokus på fellesskap, glede og mestring.

Les mer

Trekanten Åpen Barnehage ligger i Vågsbygd, og er et tilbud for alle som er hjemme med barn på dagtid Her kan du la barnet ditt finne nye lekekamerater, og selv treffe mange som er i samme situasjon i et koselig og avslappet miljø.Koster det noe? NEI Barnehagen er drevet med statstilskudd og eies av Kristiansand Vineyard. Den er et gratis tilbud til barn som ikke innehar en barnehageplass.

Les mer

Det skjer hele tiden mye spennende i Vineyard. Slik som internasjonal aften, julemarked og mye mer. Klikk her og sjekk ut vår kalender for å se mer om hva som skjer. 

Les mer