Konferanse: Passion 2019

Oslo Vineyard ønsker deg hjertelig velkommen
til høstens konferanse: Passion 19!

Inspirerende og engasjerende undervisning og helhjertet lovsang.

Mike Pilavachi er autentisk og inspirerende med mye humor og livsvisdom. Han viser styrke i svakhet og deler Guds ord med en forventning om Guds rikes nærvær. Mike er grunnleggeren av Soul Survivor og er en elsket forkynner over hele verden. Han søker Den Hellige Ånds ledelse og kraft og har skrevet en rekke bøker; Bl.a ”Naturlig overnaturlig” og “Living a Spirit-Led Life without Being Weird” 

Anders og Maren Skarpsno leder lovsangen. Anders begynte å lede lovsang som tenåring i Oslo Vineyard og har senere ledet i mange ulike sammenhenger. De er tilknyttet bønnesenteret i Levanger. Anders er skoleleder og lærer på Nordic School. De brenner for lovsang og utruste lovsangsledere.

Per Christian Lunde er leder for Vineyard Norge og Vintage Vineyard i Oslo. Han brenner for å utruste og utvikle ledere og er opptatt av å bygge en kultur av mennesker som gjør en forskjell, der alle får vokse til sitt potensiale.

Konferansen er nasjonal og arrangeres i samarbeid med Vineyard Norge, Vintage Vineyard og Oslo Vineyard.

PROGRAM:
FREDAG 27. september
18.00 registrering, kaffe og frukt
19.00 Lovsang, undervisning, forbønn
LØRDAG 28. september
10.00 Lovsang, undervisning, forbønn
12.00 Lunsj
13.30 Seminar
18.30 Kaffe og frukt m.m
19.00 Lovsang og undervisning
 
Konferansen er ferdig lørdag kveld, men du er hjertelig velkommen til å bli med på gudstjenesten søndag kl 11. Da underviser Tonje Haugeto Stang. Anders og Maren Skarpsno leder lovsangsbandet.

PRIS:
Lunsj lørdag og mellommål er inkludert i prisen.
Pris: 390 kr
Famillie: 1000 kr
Studenter: 200 kr

Påmelding finner du ved å klikke her!

NY BRUKTBUTIKK

Menigheten er i gang med et nytt og spennende prosjekt – nemlig bruktbutikk på Trekanten! Vegg i vegg med hjerterommet i garasjeanlegget under Trekanten Senter blir det snart åpnet en flott butikk med masse spennende varer; retro, second hand, lopper og nye varer!

Det har vært en hardarbeidende gjeng med stor dugnadsånd som har sjaua og malt og rydda og bært – og takket være det gode fellesskapet kan vi snart åpne dørene til vårt nyeste prosjekt.

Etter avstemning over de mange gode navneforslagene som ble sendt inn landet vi på – trommevirvel – BRUKTKJELLEREN!

Åpent lørdager fra 11 – 15. Følg gjerne Bruktkjelleren på Facebook for oppdatert info om åpningstider og varer!